Gebruiksvoorwaarden

Alles wat je op ViaPia Blog vindt lees je omdat jij dat wilt. Ga je hier niet mee akkoord moet ik je toch vriendelijk verzoeken om even weg te klikken. Heb je wel zin om de leukste wijnadressen, heerlijkste recepten en interessante artikelen te ontdekken lees dan verder.

Copyright Policy

Tenzij anders vermeld ben ik (Pia van Rooij-Thijssen, eigenaar ViaPia Blog) de juridische eigenaar van al het materiaal (schriftelijk, multimedia en grafisch) op deze website en het kan niet worden gebruikt, herdrukt, (gedeeltelijk) gewijzigd of gepubliceerd zonder mijn schriftelijke toestemming. Mocht er onverhoopt materiaal worden gebruikt waarvan iemand anders de eigenaar is dan is dat niet bewust, geef een melding dan halen we dat eraf.
Een linkje naar ViaPia Blog moet in alle kopie├źn van elk gerecht, review, foto, filmpjes, blogs en persberichten verschijnen.
Gastbloggers en andere bijdragers aan ViaPia Blog zijn verantwoordelijk voor hun eigen ingezonden materiaal en moeten ervoor zorgen dat hun werk aan de nationale en relevante buitenlandse wetten voldoet.

Vrijwaring

Alle informatie die je hier op de blog van ViaPia kan vinden is uitsluitend bedoeld voor informatieve en entertainment doeleinden en kan de mening van mij en andere bloggers bevatten. Deze site geeft geen advies om alcohol te drinken noch stimuleert het alcohol gebruik. We verwachten dat je alcohol met mate nuttigt.
Waar het op neer komt is dat elke actie die je onderneemt na het lezen/gebruiken van artikelen op deze site volledig voor eigen risico is.
Ook ben ik in geen enkel geval aansprakelijk voor enig verlies, schade (met inbegrip van, maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade of schade) als gevolg van verlies van gegevens of winsten voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van deze website.
Je kan me ook niet verantwoordelijk houden voor de vertalingen, interpretatie of fouten in de grammatica, leestekens of zinnen op deze site.
Natuurlijk is het zo dat ik mijn uiterste best doe om ViaPia Blog 24/7 in de lucht te houden. Ik kan niet aansprakelijk gesteld worden als de website tijdelijk niet beschikbaar is.

Privacy

Beste lezers, ik ga jullie persoonlijke en/of contactgegevens niet aan derden verkopen en zal ik de informatie niet op spamlijsten zetten. Ik ben niet verantwoordelijk voor de privacy praktijken van mijn adverteerders en reageerders. Cookies daarentegen blijven een heel ander verhaal. Als je op deze site komt dan bekijkt Google Analytics wat je doet (is voor mij weer handig om te weten wat je wel en niet leuk vind zonder dat ik het hoef te vragen).

Rechten

Ik heb het recht (ja, echt!) om deze site compleet te veranderen, te verkopen, te stoppen volgens eigen besluit.
Adverteerders
Op dit moment adverteer ik alleen voor ViaPia maar andere adverteerders zijn welkom.

Post voor de redactie

ik vind het leuk om reacties over de site, tips en recepten te ontvangen! Zo kan je reageren op de site maar je kan me ook bereiken via Facebook, en natuurlijk via de mail.